Când vine vorba de deschiderea sau închiderea piscinei, s-ar putea să vă întrebați dacă puteți economisi sau nu timp și bani achiziționând un kit pentru piscină. Aceste truse includ o selecție de produse „esențiale” de care veți avea nevoie. Deci, merită?

Pentru majoritatea proprietarilor de piscine, kiturile de deschidere sau de iarnă sunt o modalitate convenabilă de a cumpăra substanțele chimice necesare dintr-o dată. Cu toate acestea, unii proprietari de piscine pot descoperi că au nevoie de substanțe chimice suplimentare pentru a-și trata apa piscinei.

Să vorbim despre fiecare sezon din viața piscinei tale și despre cum să-l abordăm cel mai bine.

Am nevoie de un kit pentru deschidere a piscinei?

Când vine timpul să vă deschideți piscina, adăugarea substanțelor chimice potrivite vă va asigura că apa piscinei dvs. este sigură și limpede. Pentru a deschide corect o piscină, veți avea nevoie de aceste produse esențiale:

  • Un kit de testare care vă permite să verificați pH-ul apei, alcalinitatea, clorul și nivelurile de duritate a calciului (și substanțele chimice pentru a le ajusta după cum este necesar)

  • Clor (tablete sau granule)

  • Tratament de șoc

  • Algicid

  • Degresant (daca este cazul)

Puteți achiziționa aceste articole individual sau puteți alege să cumpărați un kit de deschidere a piscinei (numit și un kit chimic pentru piscină de pornire) care conține tot ce aveți nevoie. Alegerea este a ta. Unii oameni preferă să cumpere kituri de deschidere a piscinei, deoarece economisesc timp, în timp ce alții constată că economisesc bani cumpărând fiecare articol individual.

Este sugerat să discutați cu expertul local al magazinului de piscine pentru a vă asigura că trusa va avea tot ce aveți nevoie pentru tratarea piscinei dumneavoastră. Ei pot avea o idee bună despre problemele pe care le-au întâlnit în trecut și vă pot recomanda alte produse suplimentare.

Indiferent dacă doriți să cumpărați ușor toate substanțele chimice pentru piscină într-un singur loc sau dacă preferați să achiziționați individual mărcile în care ați ajuns să aveți încredere, deschiderea sau închiderea piscinei dvs. ar trebui făcută în modul care vă este cel mai confortabil. Seturile de deschidere și închidere a piscinei sunt încă un lucru pe care producătorii l-au conceput pentru a face întreținerea piscinei mai ușoară pentru proprietarii de piscine. Acest lucru funcționează excelent pentru mulți proprietari de piscine, dar unii proprietari pot considera că mediul lor unic de piscină necesită produse suplimentare.