Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Showroom: Bucuresti, Lt. Nicolae Pascu, nr. 61-63
0773.321.535, 0723.643.037
comenzi@totalwater.ro

Cum cumpar?

Pasul 1 – Adăugarea produselor în coșul de cumpărături

Mai întâi alegeţi articolele dorite din ofertă şi adăugaţi-le în coşul de cumpărături. 

Pasul 2 – La casă

Nu mai doriţi să adăugaţi alte produse în coşul de cumpărături? Atunci mergeţi la casă! Pentru aceasta, pur şi simplu, faceţi clic pe butonul „Către casă”. 

Pasul 3 – Înregistrare / Autentificare

Acum veţi fi rugat(ă) – în cazul în care nu s-a întâmplat deja – să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.

Dacă sunteţi deja client vă rugăm să introduceţi aici adresa de e-mail şi parola personală. În caz că v-aţi uitat parola aveţi posibilitatea să solicitaţi una nouă.

Dacă sunteţi client nou în magazinul online, vă rugăm să vă înregistraţi cu adresa dvs. de e-mail şi o parolă personală şi să completaţi câmpurile corespunzătoare din formular. Toate informaţiile cu privire la protecţia datelor cu caracter personal sunt disponibile aici.

Pasul 4 – Metoda de livrare

Livrarea produselor are loc prin intermediul unei de curierat  sau de la punctul de lucru (de luni până vineri), exclusiv la adresele de livrare de pe teritoriul României. 

Pasul 5 – Metoda de plată

Plata se poate efectua prin card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard) la momentul efectuării comenzii, situaţia în care cardul dumneavoastră bancar este debitat la momentul expedierii coletului, sau în sistem ramburs (numerar la curier).

    Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

    Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina             

    securizata a procesatorului de plati.

    - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

    se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la 

    bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

    - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

    la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

     Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pasul 6 – Sumar – verificare comandă

Funcţia de revizuire a comenzii vă oferă posibilitatea de a verifica încă o dată detaliile comenzii. Dacă vreţi să modificaţi comanda trebuie doar să apăsaţi pe butonul „Modifică”.

Pentru a face cât mai simplă şi rapidă procedura de comandă pentru clienţii, care au făcut deja cumpărături în magazinul online Totalwater, setările confirmate la ultima comandă sunt salvate în profilul dumneavoastră şi stabilite ca implicite la următoarea comandă. Există bineînţeles oricând posibilitatea de a consulta, modifica şi respectiv şterge datele dumneavoastră din „Contul meu”.

Pasul 7 – Trimitere comandă

Odată cu apăsarea butonului "Trimite comanda", comanda dumneavoastră este expediată către noi. Ulterior primiţi un e-mail prin care vă informăm că am recepționat comanda dumneavoastră.

Pont: dacă totuşi nu mai doriţi să cumpăraţi un articol din comandă, aveţi posibilitatea să îl anulaţi, atât timp cât produsul nu este deja ambalat şi nicio reducere nu a fost aplicată, mergând în contul dumneavoastră de client. Cu toate acestea, aveţi posibilitatea returnării produsului, astfel cum se va arăta mai jos.

Prețurile de achiziție ale bunurilor sunt indicate în dreptul fiecărui produs și sunt exprimate în Lei, incluzând taxa pe valoarea adăugată a produselor vândute în magazinul online. Este valabil întotdeauna prețul din momentul comenzii.

Diferitele reduceri promoționale temporare ale produselor în magazinul online sunt valabile numai pentru comenzile în magazinul online.

 Aveţi posibilitatea să vă înregistraţi în orice moment în magazinul online Totalwater. Puteţi face aceasta în timpul procesului de comandă, sub secţiunea „Contul meu” sau în partea din dreapta sus în magazinul online.

Dumneavoastră transmiteți o cerere fermă către Totalwater atunci când parcurgeţi procesul online de comandă prin introducerea detaliilor solicitate şi apăsaţi butonul „Trimite comanda”. După ce aţi emis comanda, noi vă trimitem un e-mail, care confirmă recepţia comenzii dumneavoastră de către noi şi care detaliază comanda (Confirmare comandă). Această confirmare a comenzii nu reprezintă sub nicio formă o acceptare a cererii dumneavoastră, ci are doar rolul de a vă informa că noi am primit comanda dumneavoastră. Acceptarea comenzii se consideră finalizată atunci când vă transmitem un e-mail, care confirmă final comanda dumneavoastră și care cuprinde factura aferentă.

Un contract de cumpărare se realizează doar atunci când vă confirmăm acceptarea comenzii și expediem produsul comandat către dumneavoastră. Durata disponibilității pentru fiecare produs este valabilă până la epuizarea stocului, în cazul în care durata nu este anunțată pe site. În cazul unei indisponibilităţi ne rezervăm dreptul să nu livrăm articolele comandate. În această situaţie vă informăm imediat despre indisponibilitatea produselor şi vă restituim neîntârziat suma achitată deja. Puteţi urmări stadiul comenzii dumneavoastră în meniul „Contul meu” la secţiunea  „Comenzile dumneavoastră”.


Vârsta minimă pentru efectuarea unei comenzi în magazinul online este de 18 ani. Comenzile sunt posibile doar până la o limită a valorii comandate de 1500 RON. În eventualitatea în care suma facturilor deschise din comenzile precedente a atins limita de 1500 RON nu mai sunt posibile alte comenzi până când aceste facturi nu sunt achitate.

Factura comenzii este expediată pe cale electronică în format PDF către adresa dumneavoastră de email. Factura este valabilă fără semnătură şi ştampilă. În caz de nevoie şi la solicitarea expresă a clientului aceasta poate fi tipărită şi transmisă gratuit prin poștă. Dumneavoastră sunteţi de acord cu expedierea facturii pe cale electronică sub formă de document PDF.