Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Showroom: Bucuresti, Lt. Nicolae Pascu, nr. 61-63
0773.321.535, 0723.643.037
comenzi@totalwater.ro

Pompa de caldura NANO pentru piscine supraterane

Producator: Total Water
Produsul este disponibil in urmatoarele variante
Curier
Rapid
Asiguram
montajul
Servicii
post-vanzare
0723.643.037
0773.321.535

Pompa de caldura NANO pentru piscine de până la 35m3.

Conceput special pentru a face viața mai ușoară, pompa de caldura este echipata cu conectori de 32/38 mm pentru o conexiune rapidă la orice sistem de filtrare clasic.

Pur și simplu conectați pompa de căldură și lăsați piscina să se încălzească.

Proiectat cu aceleași specificații ca o pompă de căldură premium, pompa de caldura NANO are o eficiență ridicată într-o carcasă ultra compactă, iar greutatea sa ușoară permite oricui să o depoziteze odată cu sfârșitul sezonului.

PLUG & PLAY

Cu funcționalitatea Plug & Play, pompa de caldura poate fi instalata rapid cu o conexiune simplă la o priză. Nu necesită nicio ocolire. Cablul lung de 5 metri este echipat cu o protecție diferențială de 10 mA care asigură o utilizare sigură. Manualul furnizat impreuna cu produsul va ajuta sa instalat pompa usor si rapid la piscina dumneavoastra.

ULTRA COMPACT

Este o pompă de căldură dedicată bazinelor mici și a piscinelor supraterane. Pompa de caldura NANO și dimensiunile sale reduse la 40 cm lățime și 39 cm înălțime știe să fie discreta. Această pompă de căldură se află lângă piscină și se „pierde” in decorul curtii.


CONECTABILA LA TOATE TIPURILE DE PISCINA SUPRATERANE 

Compactă și dotată cu funcționalități concepute pentru a fi ușor de utilizat, pompa de căldură de mici dimensiuni urmează îndeaproape tendința piscinelor supraterane instalate și le incalzeste în doar câteva ore. Tipurile de piscine uzuale sunt cele prefabricate supraterane, din material textil, gonflabil, lemn sau fibra de sticla.

Pompa de caldura este livrata cu urmatoarele:

  • cutie pentru depozitare
  • manual cu instructiuni pentru montare si folosire echipament
  • conectori PVC de 32 – 38 mm

Datorita compresorului Toshiba, consumul de curent este unul cat se poate de redus. De asemenea este dodata cu freon R32 si este foarte silentioasa.

Spune-ţi opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau            Bun