Menu
Your Cart

test2

TotalWater - Oferim Soluții Profesionale în Construcția de Piscine

TotalWater a luat ființă acum mai bine de 15 ani, și de-a lungul timpului a evoluat, devenind un jucător important pe piața din Romania. Utilizând tehnologii moderne și având un ochi atent la ultimele tendințe din domeniu, oferim soluții inovatoare, care îmbină confortul și estetica. Punctele noastre forte sunt atenția la detalii și gustul pentru frumos, fie că este vorba de construcția unei piscine noi sau reabilitarea uneia existente. Eficientizăm resursele disponibile și oferim clienților cele mai bune produse și soluții, întotdeauna cu scopul de a le satisface nevoile.

Piscina privată, special creată pentru nevoile tale.

Petrece clipe de relaxare și bucurie alături de cei dragi, la piscina ta, în lumina soarelui, pe un șezlong comod. În sezonul cald, o piscina poate fi o adevărată binecuvântare, oferindu-ți momente de liniște și confort. Construite din beton, piscinele noastre sunt rezistente și durabile, combinatia acestor materiale ne permite sa realizam orice forma sau design, garantand astfel durabilitatea piscinei tale pe termen lung.

SOLICITAȚI OFERTA

Planificarea unei piscine publice

Proiectarea și planificarea cu atenție sunt esențiale pentru construcția oricărei piscine publice, indiferent de dimensiune. Desi suntem deseori informati despre procesul de construcție, importanta planificarii si proiectarii este adesea ignorata. Investitia in realizarea unei piscine publice ar trebui intotdeauna sa fie bazata pe un studiu de fezabilitate detaliat.

Firma noastră ofera servicii complete de:

 • Proiectare
 • Constructie
 • Echipare
 • Placare, renovari si reparatii
 1. Stabilirea termenilor si a conditiilor, semnarea contractului
 2. Proiectarea
 3. Trasarea si excavarea
 4. Cofrarea, armarea si betonarea
 5. Instalarea echipamentelor ce urmeaza a fi incastrate in beton
 6. Placarea
 7. Realizarea camerei tehnice
 8. Predarea lucrarii

Pentru orice alte detalii sau cereri de ofertă, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon: 0723.643.037 sau 0773.321.535