Descoperiți avantajele utilizării unui clorinator cu sare pentru a trata apa din piscină. Pentru a vă întreține piscina și a vă asigura de un înot sănătos, este esențial să mențineți apa în stare optimă. Pentru aceasta, este important să filtrați apa zilnic, să mențineți un nivel corect al pH-ului și să asigurați dezinfectanți. Clorinatorul cu sare a ajuns să înlocuiască dezinfectanții chimici tipici care, în cantitate excesivă sau incorectă, pot avea consecințe grave asupra structurii piscinei și a sănătății celor ce o utilizeaza. Funcția sa este de a menține apa într-o stare potrivită pentru înot și de a elimina algele și bacteriile. Echipamentul de clorinare a sării funcționează printr-un proces de electroliză care descompune sarea pentru a produce clor într-un mod natural. Aparatul elibereaza cantitatea corespunzatoare de sare in functie de volumul de apa din piscina dumneavoastra, astfel incat sa nu depasiti cantitatea de produs si sa nu prezinte niciun risc. Dezinfectantul obținut nu dăunează structurii piscinei și nu irită pielea celor ce o folosesc. În plus, datorită utilizării sării, clorinatorul de sare este un produs ecologic, ceea ce vă va economisi bani pe produse de întreținere a apei. Este simplu de instalat, iar utilizarea sa este simplă și intuitivă. Clorinatorul de sare este o alternativă mult mai eficienta si sanatoasa pentru toti utilizatorii acesteia. Investiția în achiziționarea acestuia înseamnă așadar îmbunătățirea calității vieții.

Vă invităm să consultați lista noastră cu clorinatoare de sare pe site-ul nostru pentru a vă bucura de o baie sănătoasă și sigură în piscina dumneavoastră. 

 


LISTA ELECTROLIZOARE SARE
Informații despre electrolizele de sare


Pentru a profita la maximum de piscina ta, trebuie sa pastrezi apa in conditii optime pentru inot. Întreținerea apei este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare dacă dețineți o piscină. Fie că este o piscină publică sau o piscină privată, întreținerea apei și a structurii acesteia este esențială pentru a asigura o utilizare sanatoasa.


Tratarea apei are trei aspecte de bază: filtrarea și curățarea apei, nivelul pH-ului și dezinfecția. Toate merg mână în mână și trebuie menținute în echilibru pentru ca una să nu-i facă rău celuilalt.


Piscina dvs. ar trebui să fie echipată cu un sistem complet de filtrare care efectuează un ciclu zilnic de filtrare pentru a elimina apa de impurități și particule de murdărie. Pentru a menține pH-ul la o valoare neutră, ar trebui să folosiți produse care îl reglează, în funcție de necesitatea creșterii sau scăderii acestuia.


Pentru dezinfectarea apei se folosesc substanțe chimice, clorul fiind cea mai utilizată substanță în ultimii ani. Cu toate acestea, tabletele cu clor excesiv pot deteriora structura piscinei și sănătatea dmv.


Clorinatorul cu sare este alternativa la dezinfectanții chimici obișnuiți. Folosește un proces electrochimic pentru a obține clor natural, care nu dăunează piscinei și nu dăunează sănătății scăldatorilor.