Menu
Your Cart

Despre noi

Bine ati venit la TotalWater, magazin pentru echipamente si accesorii de piscina! Suntem aici pentru a va oferi produse de calitate la preturi accesibile, pentru a va ajuta sa va bucurati de o piscina curata, sigura si confortabila.

Echipa noastră  este formată din persoane cu înaltă calificare, ce lucrează de peste 15 de ani în domeniul piscinelor. Cu peste 3000 de produse disponibile pe stoc, oferim o gama variata de echipamente si accesorii pentru piscine, de la pompe si filtre pana la sisteme de incalzire si accesorii pentru curatare si iluminat.

Total Water Concept Srl este distribuitorul oficial al furnizorilor de top din industrie, inclusiv AstralPool, Dolphin, Zodiac, Hayward, CTX, Idegis, Innowater, Seko, Calpeda, Dab, etc., pentru a va oferi produse de cea mai buna calitate. Toate produsele noastre sunt insotite de garantie si sunt testate inainte de a fi puse la dispozitie.

In plus, oferim livrare rapida si servicii de calitate pentru a va asigura ca primiti produsele dorite cat mai repede posibil.

Suntem dedicati sa va ajutam sa va creati piscina visurilor dvs., indiferent de marimea sau stilul dorit. Va invitam sa explorati site-ul nostru pentru a descoperi produsele noastre si sa ne contactati pentru orice intrebari sau necesitati.

Suntem aici pentru a va ajuta sa va bucurati de o piscina perfecta, asadar nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi suportul nostru.

Garantăm seriozitate și profesionalism!