Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Showroom: Bucuresti, Lt. Nicolae Pascu, nr. 61-63
0773.321.535, 0723.643.037
comenzi@totalwater.ro

Despre noi

Totalwater.ro este un magazin online, proprietatea SC TOTAL WATER CONCEPT SRL specializat în vânzarea echipamentelor și accesoriilor pentru piscine, inclusiv roboți de curatare , echipamente de tratare, dezinfecție a apei, etc . În magazin există o cantitate de peste 3.000 de produse care stau la dispoziția dumneavoastră. Cu un inceput nou, dar cu o experienta de peste 15 ani in domeniul piscinelor, venim in ajutorul dumneavoastra cu produse de calitate premium și prețuri avantajoase.

Echipa noastră  este formată din persoane cu înaltă calificare, ce lucrează de peste 15 de ani în domeniul piscinelor. Îngrijirea și atenția pe care o punem în activitatea noastră sunt rezultatul anilor de experiență în slujba relaxării.

Realizăm fiecare proiect într-un mod personalizat, dezvoltând împreună cu dvs. construirea dorințelor voastre, de la formă și culoare, până la cele mai mici detalii.

Ne deosebim datorită preciziei noastre în executarea lucrărilor, atenției asupra detaliilor mici și, nu în ultimul rând, prin pregătirea noastră tehnică în construcția piscinelor.

Garantăm seriozitate și profesionalism!

Total Water Concept Srl este distribuitorul oficial al marilor branduri din acest sector :

  • Piscine detașabile: Gre, Intex, Star Pool
  • Produse pentru piscine: AstralPool, Zodiac, Dolphin, Hayward, CTX, Idegis, Innowater, Seko,Calpeda, Dab, etc.
  • Piscine cofraje usoare: C.P.A PISCINE