Menu
Your Cart

TotalWater Blog RSS Feed

20 nov. Kit complet de accesorii pentru sauna: tot ce ai nevoie pentru o experiență relaxantă și sănătoasă
admin 0 41
Sauna este o modalitate excelentă de a vă relaxa și de a vă îmbunătăți sănătatea. Cu toate acestea, pentru a vă bucura la maxim de experiență, aveți nevoie de accesoriile potrivite.Kitul complet de accesorii pentru sauna include toate cele necesare pentru a vă oferi o saună relaxantă și sănătoasă. Acest kit include:Lingură de 36 cmLingura de 36 cm ..
24 feb. Cele Mai Bune Aspiratoare de Piscină Dolphin - E10, S200, S300i și M700
0 381
Ne-am propus să scriem acest articol pentru a vă ajuta să luați decizia potrivită în ceea ce privește achiziționarea unui aspirator de piscină. În acest articol vom discuta despre modelele de aspiratoare pentru piscină de la Dolphin: E10, S200, S300i și M700, și le vom compara pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit aspirator pentru nevoile d..
17 feb. Cum să construiești o piscină - Ghid detaliat pas cu pas
0 336
Construirea unei piscine poate fi un proces complex și care necesită mult timp și bani. Însă, cu un plan bun și cu ajutorul unor specialiști experimentați, acest proces poate fi destul de ușor și plin de satisfacții. În acest ghid vom prezenta pașii necesari pentru construirea unei piscine frumoase și funcționale.Pasul 1: Planificarea construcției ..
14 feb. Cele mai bune echipamente, accesorii și sisteme de filtrare pentru piscina ta - Ghid complet de achiziționare
0 299
Atunci când vine vorba de îmbunătățirea experienței de înot și menținerea apei din piscină curată și sănătoasă, alegerea echipamentelor, accesoriilor și sistemelor de filtrare potrivite este esențială. În acest articol, vom explora cum să alegi cele mai bune echipamente pentru piscina, accesorii piscina și sisteme de filtrare piscina.Echipamente pi..
27 ian. Avantajele placarii piscinei cu liner: o alegere durabila la un cost redus
admin 0 352
Placarea piscinei cu liner este o opțiune populară si eficienta pentru proprietarii de piscine. Un liner de piscina este o membrana subțire din PVC care se aplica pe peretele si fundul piscinei, creand un strat impermeabil intre apa si structura piscinei. Exista mai multe avantaje in a alege sa placati piscina cu liner:Cost redus: Placarea piscinei..
22 ian. Afla cum sa alegi cea mai buna pompa de caldura pentru piscina ta: Ghidul complet
0 226
Pompele de caldura pentru piscina sunt echipamente esentiale pentru a mentine apa din piscina la o temperatura confortabila in timpul sezonului de inot. Acestea functioneaza prin transferul energiei din aer sau sol in apa piscinei, astfel incat sa se poata mentine o temperatura optima pentru inot. Pompele de caldura sunt eficiente din punct de vede..
07 dec. pH-ul piscinei
admin 0 278
Ai apa verde din piscina? Adaugi si dezinfectantul si tot e la fel de verde? Cu siguranta raspunsul va fi un pH dezechilibrat si esti in locul potrivit pentru a rezolva problema. În acest articol vă vom explica cum să reglați pH-ul și, cel mai important, cum să preveniți ca apa să devină din nou verde.  Importanța pH-ului în piscină pH-ul este un..
28 ian. Care sunt cele mai bune pompe pentru piscină?
0 552
Când vine vorba de alegerea unei pompe de piscină, nu există o singură opțiune „cea mai bună”: pompa de piscină care funcționează cel mai bine pentru tine va depinde de mai mulți factori, inclusiv bugetul, filtrul și dimensiunea piscinei.În cele din urmă, alegerea ta se va reduce la unul dintre cele trei tipuri de pompe de piscină: o singură viteză..
28 ian. Kit pentru deschidere sau inchidere a piscinei ?
0 213
Când vine vorba de deschiderea sau închiderea piscinei, s-ar putea să vă întrebați dacă puteți economisi sau nu timp și bani achiziționând un kit pentru piscină. Aceste truse includ o selecție de produse „esențiale” de care veți avea nevoie. Deci, merită?Pentru majoritatea proprietarilor de piscine, kiturile de deschidere sau de iarnă sunt o modali..
28 ian. Avantajele unui clorinator cu sare pentru piscina
0 542
Descoperiți avantajele utilizării unui clorinator cu sare pentru a trata apa din piscină. Pentru a vă întreține piscina și a vă asigura de un înot sănătos, este esențial să mențineți apa în stare optimă. Pentru aceasta, este important să filtrați apa zilnic, să mențineți un nivel corect al pH-ului și să asigurați dezinfectanți. Clorinatorul cu sare..
28 ian. Sauna are grijă de corp și minte
0 5
Potrivit cercetărilor, sauna ofera bunăstarea oamenilor. Efectele asupra sănătății au fost studiate de multă vreme și mai ales recent, aburul a fost adăugat la sobele științei și în Finlanda. Știm din ce în ce mai multe despre ce se întâmplă într-o saună și de ce o saună are efecte atât de pozitive. Printre altele, sauna scade tensiunea arterială, ..
28 ian. Liner armonia 3 D
0 166
Grosimea acestor membrane cu patru straturi este de la 1,5 la 1,8 mm. Acestea sunt produse într-un proces de acoperire în patru etape de înaltă tehnologie folosind materii prime de foarte bună calitate (PVC, plastifianți, stabilizatori și pigmenți). Între al doilea și al treilea strat, membrana este întărită cu armătură din poliester. Această plasă..
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)