Menu
Your Cart

Curatare

Echipamente de intretinere si curatare pentru piscina

Furnizăm echipamente de intretinere si curatare pentru piscina dumneavoastra de la branduri cum ar fi AstralPool, Hayward, Dolphin precum și servicii de intretinere si mentenanta. TotalWater oferă o gamă largă de roboti electrici si hidraulici pentru a curăța fundul și pereții piscinei dvs. Robotii automati au sistem de curatare autonom si sunt disponibili atat pentru piscine mici cat si pentru bazine olimpice. Aveți posibilitatea să alegeți între curatarea automata , manula sau curatarea semiautomata.

Ne dorim sa fim profesioniști și receptivi cu clienții noștri si va putem pune la dispozitie o echipa de specialiști pregătiți în intretinerea precum și instalarea echipamentelor și accesoriilor pentru piscina dmv.

Experții noștri în vânzări de echipamente si accesorii pentru piscina sunt aici pentru a vă oferi informații care vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Dispunem de o gama larga de: iluminare pentru piscinachimicale pentru tratare apeisisteme de tratare a apei, accesorii periferice pentru piscine, mozaic piscinerobot aspirator piscina etc.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la adresa de email comenzi@totalwater.ro sau la urmatoarele numere de telefon: 0772.273.503 (vanzari), 0773.321.535 (vanzari), 0723.643.037 (tehnic).