Menu
Your Cart

Filtrare

Echipamente pentru filtrarea apei din piscina

Furnizăm echipamente pentru filtrarea apei din piscina de la producatori de top precum AstralPool, Hayward, CPA. La cerere putem oferi si instalarea echipamentelor si accesoriilor de piscina.

În selecția noastră de produse puteți găsi kituri filtrare piscina, filtre cu nisip pentru piscina, pompa recirculare si filtrare piscina, material filtrant, teava pvc si fitinguri dar și tot ce aveți nevoie pentru piscina dvs.

Ne dorim sa fim profesioniști și receptivi cu clienții noștri si va putem pune la dispozitie o echipa de specialiști pregătiți în instalarea echipamentelor și accesoriilor pentru piscina.

Experții noștri în vânzări de echipamente si accesorii pentru piscina sunt aici pentru a vă oferi informații care vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Dispunem de o gama larga de: filtre cu nisippompe de caldura piscinapompa recirculare apa piscina, accesorii periferice pentru piscine, mozaic piscinerobot aspirator piscina etc.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la adresa de email comenzi@totalwater.ro sau la urmatoarele numere de telefon: 0772.273.503 (vanzari), 0773.321.535 (vanzari), 0723.643.037 (tehnic).