Menu
Your Cart

Incalzire piscina

Incalzirea apei din piscina

Furnizăm echipamente de incalzire pentru piscina de la producatori de top precum AstralPool, Brilix, DuraTech sau Heyward. La cerere putem oferi si instalarea echipamentelor de incalzire si accesoriilor de piscina.

Prezentam diferite sistem de climatizare pentru incalzirea si dezumidificarea apei din piscina la preturi foarte bune. Avem de asemenea o mare varietate de sisteme de incalzire, pompe de caldura, schimbatoare de caldura tubulare sau in placi, incalzitoare electrice, pentru toate tipurile de bazinem de la cele mai economice solutii la cele care pot obtine performante maxime cu consum foarte redus.

În selecția noastră de produse puteți găsi pompe de caldura pentru piscina, schimbatoare caldura, incalzitoare electrice piscina, jacuzzi sau spa-uri dar și tot ce aveți nevoie pentru piscina dvs.

Ne dorim sa fim profesioniști și receptivi cu clienții noștri si va putem pune la dispozitie o echipa de specialiști pregătiți în instalarea echipamentelor și accesoriilor pentru piscina.

Experții noștri în vânzări de echipamente si accesorii pentru piscina sunt aici pentru a vă oferi informații care vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Dispunem de o gama larga de: filtre cu nisippompe de caldura piscinapompa recirculare apa piscina, accesorii periferice pentru piscine, mozaic piscinerobot aspirator piscina etc.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la adresa de email comenzi@totalwater.ro sau la urmatoarele numere de telefon: 0772.273.503 (vanzari), 0773.321.535 (vanzari), 0723.643.037 (tehnic).