Menu
Your Cart

Accesorii

Accesorii si echipamente exterioare pentru piscina

Furnizăm accesorii exterioare pentru piscina de la producatori ca AstralPool, CCEI France, Hayward precum și servicii de instalare a acestor echipamente .

În selecția noastră de produse puteți găsi dușuri solare, cascade, scări, iluminare cu halogen si led, color sau lumina alba, alarme, inot contra curent și tot ce aveți nevoie pentru piscina dvs. În categoria de cascade pentru piscine veți găsi cele mai bune mărci cu cele mai moderne și sofisticate modele care vă vor da un aspect elegant piscinei. În categoria dusuri  veți găsi o selecție largă de cele mai bune dușuri în aer liber, cu design avangardist și ecologic, deoarece absorb energia termică a soarelui. Avem scări pentru piscine de toate tipurile, de la cele ingropate pana la cele supraterane .


Ne dorim sa fim profesioniști și receptivi cu clienții noștri si va putem pune la dispozitie o echipa de specialiști pregătiți în instalarea echipamentelor și accesoriilor pentru piscina dmv. 

Experții noștri în vânzări de echipamente si accesorii pentru piscina sunt aici pentru a vă oferi informații care vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Dispunem de o gama larga de: iluminare pentru piscinachimicale pentru tratare apeisisteme de tratare a apei, accesorii periferice pentru piscine, mozaic piscinerobot aspirator piscina etc.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la adresa de email comenzi@totalwater.ro sau la urmatoarele numere de telefon: 0772.273.503 (vanzari), 0773.321.535 (vanzari), 0723.643.037 (tehnic).