Menu
Your Cart

Politica de confidentialitate

Nu împărtășim date unor terțe părți, cu excepția acelor furnizori care ne oferă servicii și a celor despre care v-am informat în prealabil și la care v-ați dat acordul.

Scopurile procesării datelor 

TOTAL WATER CONCEPT colectează datele dvs. personale pentru a vă gestiona solicitările și pentru a vă furniza produsele și serviciile pe care le considerați utile. În mod special, procesăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

a) Să răspundă la întrebările și solicitările făcute prin intermediul serviciului de relații cu clienții sau prin canalele de contact sau de presă postate pe fiecare site și să vă contacteze pentru a le rezolva.

b) Pentru a îmbunătăți site-urile, serviciile și produsele noastre, precum și pentru a oferi servicii și conținut mai bune.

c) Furnizarea accesului la secțiuni restricționate pe site-ul nostru (înregistrarea poate implica acceptarea unei politici de confidențialitate specifice).

d) Să vă furnizeze informații dacă sunteți distribuitor.

e) Să vă informăm despre posturile vacante din cadrul Grupului nostru prin Portalul nostru de Lucru.

În anumite situații, poate fi necesar să procesați datele dvs. personale pentru a vă conforma obligațiilor legale sau în legătură cu o relație contractuală pe care o putem avea cu dvs.

În toate celelalte cazuri, ori de câte ori este necesar, vă vom solicita consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

3. Trimiterea mesajelor de marketing.

În cadrul activităților sale de marketing, TOTAL WATER CONCEPT vă poate oferi mijloacele de înregistrare sau de înregistrare a buletinelor informative ale companiei și informații generale sau comerciale despre aceasta. Trimiterea unor astfel de mesaje este condiționată de faptul că ați dat acordul dvs. în orice moment.

În cazul în care v-ați dat acordul, TOTAL WATER CONCEPT vă va trimite informații personalizate despre produsele, afacerile și serviciile sale, în conformitate cu gusturile și preferințele dvs.

Vă puteți retrage consimțământul în orice moment de câte ori primiți mesaje de marketing prin intermediul link-ului sau al butonului activat în acest scop în toate mesajele sau exprimându-ți dorința de a vă retrage consimțământul prin următoarele canale:

(I). Un e-mail la OFFICE@TOTALWATER.RO

(Ii). O scrisoare adresată la adresa str. Lt. Nicolae Pascu, nr. 61-63, sector 3, Bucuresti.

4. Decizii automate și crearea de profiluri

Pentru unele servicii, putem procesa datele dvs. personale folosind mijloace automate. Aceasta înseamnă că anumite decizii sunt luate automat fără intervenția omului. De exemplu, în cazul în care ați selectat produse, mesajele vă informează că produsul este încă disponibil.

De asemenea, datele dvs. pot fi procesate pentru a crea un profil pentru a vă prezice comportamentul pe site-ul dvs. prin afișarea paginii principale de produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza preferințelor pe care le-ați arătat din obiceiurile dvs. de navigare sau pe informațiile obținute de la cookie-uri. Ne puteți contacta prin e-mail la adresa OFFICE@TOTALWATER.RO

5. Durata procesării și termenul de depozitare

La TOTAL WATER CONCEPT  suntem obligați să nu procesăm decât datele dvs. personale în timp ce acestea sunt de fapt utile pentru noi și suntem în măsură să vă oferim un serviciu de calitate prin utilizarea acestora. Prin urmare, facem toate eforturile rezonabile pentru menținerea termenului de procesare și stocare a datelor personale cât mai scurte posibil.

În acest sens, vă vom informa despre termenul de procesare și / sau stocare a datelor cu caracter personal pentru fiecare formular din care sunt colectate datele.

În orice caz, chiar dacă solicitați ștergerea datelor dvs., le putem stoca și păstra, cu condiția blocării lor conform legii, pentru termenul necesar pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale și pentru divulgarea lor autorităților competente cu privire la diferitele aspecte la care sunt supuși.

6. Exercitarea drepturilor și plângerilor către General Data Protection Regulation

Ca urmare a prelucrării datelor personale de către TOTAL WATER CONCEPT, legile actuale vă oferă un număr de drepturi. Mai jos este o scurtă explicație a fiecărui drept de a vă ajuta dacă doriți să îi exercitati

1. Dreptul de acces . Aveți dreptul să aflați care dintre datele dvs. personale sunt procesate și scopurile pentru care le procesăm.

2. Dreptul la rectificare . Datele dvs. vă aparțin întotdeauna și, ca atare, puteți oricând să le cereți să fie rectificate dacă înregistrările pe care le deținem erau greșite.

3. Dreptul la ștergere . Puteți cere în orice moment ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre. Cu toate acestea, după cum se arată în secțiunea de mai sus privind stocarea datelor, trebuie amintit că, în anumite circumstanțe, respectarea legislației în vigoare poate împiedica exercitarea efectivă a acestui drept.

4. Dreptul la obiect . Puteți contesta prelucrarea datelor dvs. personale în legătură cu oricare dintre scopurile pentru care le procesăm, în conformitate cu politicile de confidențialitate care ar putea fi aplicate în fiecare caz.

5. Dreptul la restricționarea prelucrării . Puteți solicita restricții de procesare în următoarele cazuri:

A. Dacă considerați că datele pe care le deținem sunt incorecte sau inexacte.

b. Dacă, în cazul în care considerați că nu procesăm în mod legitim datele dvs., preferați să restricționăm prelucrarea acestora, mai degrabă decât să le ștergem.

c. Dacă datele pe care le avem la dispoziție nu mai sunt necesare pentru scopurile pe care le-am colectat, dar trebuie să le stocăm pentru a depune o cerere legală.

d. Dacă, după ce v-ați exercitat dreptul de a contesta prelucrarea datelor dvs. într-un anumit scop, așteptați un răspuns de la noi în această privință.

6. Dreptul la portabilitatea datelor . Cu condiția ca acest lucru să fie posibil din punct de vedere tehnic și rezonabil, veți avea dreptul să solicitați divulgarea datelor personale pe care le-ați prezentat în mod direct unui alt operator de date. Dacă acest lucru este posibil, vom dezvălui direct datele dvs. celuilalt controlor de date, dar dacă nu este posibil, le vom furniza într-un format standard.

De fiecare dată când procesăm datele dvs. pe baza consimțământului dvs., puteți să le retrageți în orice moment, prin care singurele consecințe pentru dvs., în funcție de drepturile exercitate, nu trebuie să fie de a vă putea oferi anumite servicii.

Puteți să vă exercitați drepturile adresându-va la TOTAL WATER CONCEPT prin oricare dintre următoarele mijloace, însoțite de o copie a unui document de identitate valabil:

(I). Un e-mail la OFFICE@PISCINE-CONCEPT.RO

(II) O scrisoare adresată la adresa str. Lt. Nicolae Pascu, nr. 61-63, sector 3, Bucuresti.

În cazul în care nu ați dori să exersați un anumit drept, dar trebuie să faceți o anchetă sau sugestie referitoare la prelucrarea datelor dvs. personale, puteți, de asemenea, să scrieți la adresele prevăzute pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră.

În orice caz, vi se reamintește că puteți depune o plângere la Autoritatea competentă privind protecția datelor cu caracter personal dacă considerați că nu v-am procesat datele în mod legal sau că ne-am ignorat solicitările sau drepturile dvs. În ROMANIA, autoritatea competentă este AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

7. Confidențialitatea și securitatea în prelucrarea datelor 

Datele dvs. personale sunt foarte importante pentru noi și ne angajăm să le procesăm cu cea mai mare încredere și discreție, precum și să punem în aplicare toate măsurile de securitate pe care le considerăm necesare și rezonabile.

În acest sens, TOTAL WATER CONCEPT  declară și garantează că a pus la dispoziție toate mijloacele tehnice pentru a evita pierderea, utilizarea necorespunzătoare, modificarea, accesul neautorizat și furtul datelor furnizate de utilizatori.

8. Social media

Mass-media socială face parte din viața de zi cu zi a multor utilizatori de Internet, așa că am creat un număr de profiluri  TOTAL WATER CONCEPT pe ele.

Toți utilizatorii se pot alătura paginilor sau grupurilor pe care TOTAL WATER CONCEPT le are pe diferite rețele sociale.

Cu toate acestea, vi se reamintește că, dacă nu vă solicităm datele dvs. (de exemplu, prin campanii de marketing, competiții, promoții sau în orice alt mod valabil), datele dvs. personale aparțin suportului social corespunzător, vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare și politicile de confidențialitate, precum și să vă asigurați că vă stabiliți preferințele în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs.