Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Showroom: Bucuresti, Lt. Nicolae Pascu, nr. 61-63
0723.643.037, 0773.321.535
comenzi@totalwater.ro

Constructii piscine


Firma noastra ofera servicii complete de:

 • proiectare
 • constructie
 • echipare
 • placare
 • renovari sau reparatii

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, vom folosi mereu cele mai bune materiale indiferent de tipul de serviciu solicitat. In continuare o sa va descriem in principal care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a incepe si finaliza lucrarile de constructie a unei piscine:

1. Stabilirea termenilor si a conditiilor, semnarea contractului

Aceasta prima etapa defineste termenii si conditiile cu privire la lucrarile ce vor urma sa fie desfasurate. Se stabilesc dimensiunile, tipul piscinei, finisajele etc. Apoi se va intocmi contractul in baza caruia noi ne obligam sa ducem lucrarea la bun sfarsit in acord cu termenii si conditiile stabilite de comun acord.

2. Proiectarea

Aceasta etapa se refera la procesul prin care planurile si ideile incep sa se aproprie de realitate. Impreuna cu un specialist in proiectare evectuam proiectul bazinului dumneavoastra tinand cont de dimensiunile, forma, si tipul piscinei alese dar bineinteles de tipul solului, adancimea panzei freatice etc.

3. Trasarea si excavarea

La aceasta etapa echipa noastra va transpune pe sol dimensiunile si forma piscinei, apoi cu ajutorul unor buldoexcavatoare (daca terenul permite) se va efectua saparea gropii si degajarea pamantului rezultat.

4. Cofrarea, armarea si betonarea

Ajunsi la aceasta etapa putem alege din 3 tipuri de executie a lucrarii:

 • armarea directa pe sol a peretilor si fundului urmata de procesul de torcretare al betonului apoi finisarea acestuia.
 • realizarea armaturii pentru fund si a cofrajelor traditionale din lemn pentru pereti urmata de turnarea betonului, vibare si decofrare.
 • realizarea armaturii pentru fund, montarea unui sistem de cofraj de polistiren de tip isoblock pentru pereti urmat de turnarea betonului si vibrare (acesta optiune nu este recomandata piscinelor ce urmeaza sa fie placate cu mozaic sau orice tip de gresie sau faianta).
 • 5. Instalarea echipamentelor ce urmeaza a fi incastrate in beton

  Aceasta etapa se refera la incastrarea echipamentelor in beton si anume a: skimmerelor, proiectoarelor, duzelor de refulare /aspiratie, inot contra curent, etc.

  6. Placarea

  Aici in functie de tipul de finisaj ales putem proceda astfel:

  • in cazul piscinelor cu liner: se aplica un material de protectie peste peretii piscinei (opțional) apoi linerul este taiat la dimensiunea si forma necesara dupa care se lipeste la cald si impermeabilizat cu un adeziv special peste sudurile efectuate.
  • in cazul piscinelor cu vitroceramica sau vopsea, prima data se executa hidroizolatia in 2 straturi urmata de placarea efectiva cu vitroceramica si apoi chituirea acesteia.

  7. Realizarea camerei tehnice

  Camera tehnica este punctul unde toate echipamentele se intalnesc. Aici vor fi realizate legaturile in bazin, sistemul de filtrare, sistemul hidraulic si cel de iluminat sau tratare dupa caz.

  8. Predarea lucrarii

  Reprezinta momentul in care colegii nostri efectueaza ultimile verificari ale bazinului, il umplu cu apa si asista la inspectia finala a beneficiarului.

  Pentru orice alte detalii sau cereri de oferta, nu ezita

  ti sa ne contactati la numerele de telefon:
  0723.643.037 sau 0773.321.535