Menu
Your Cart

Constructii piscine

Iti doresti o piscina ?
OFERTARE ➜ CONSULTANTA ➜ PROIECTARE
Obtine oferta

Reparatii, renovari, intretineri, mentenanta

CE FACEM NOI

Oferim servicii de reparații și renovări pentru piscina dvs. cu cele mai bune materiale. Indiferent de forma, indiferent de tipul de placare , indiferent de dimensiune contactati-ne cu incredere si sigur gasim o solutie impreuna.

Vă vom reface piscina în funcție de nevoile si cerintele dvs.

Intreaga echipa are o vasta experienta în proiectarea, constructia, renovarea și instalarea echipamentelor de piscine , atât pentru uz public, cât și pentru uz privat. Intotdeauna, incercam sa fim atenti la cerintele clientului , sa venim in ajutorul lui idei inovatoare, unice dar nu in ultimul rand cu calitate și servicii excelente, ca fiecare client sa fie multumit.

Ne îngrijim, întreținem și curatam piscina dumneavoastra. Oferim numai cele mai bune soluții și cele mai bune produse pentru curățarea piscinei. O piscină curată este o piscină sănătoasă.

Pentru orice alte detalii sau cereri de oferta, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon: 0723.643.037 sau 0773.321.535
Peste 15 ani de experienta
15.000+ clienti multumiti
3000+ piscine construite
Consultanta gratuita
Constructie piscine
Constructie piscine
Atunci când vine vorba de construcția unei piscine, experiența și cunoștințele sunt esențiale. La noi, acestea se îmbină perfect pentru a oferi cele mai calitative și unice piscine, satisfăcând astfel chiar și cele mai exigente cerințe.
Renovare piscina
Renovare piscina
Oferim servicii de reparatii piscine de cea mai înaltă calitate. La noi, precizia și standardele de execuție sunt prioritare, asigurându-vă că fiecare detaliu este tratat cu grijă și atenție.
Echipamente piscina
Echipamente piscina
Echipamentele, soluțiile de automatizare și accesoriile pe care le oferim garantează o funcționare perfectă a piscinelor. Avem grijă să furnizăm produse de cea mai înaltă calitate, astfel încât să vă puteți bucura de piscina dumneavoastră în cele mai bune condiții posibile.

TotalWater a luat fiinta acum mai bine de 15 ani, si de-a lungul timpului a evoluat, devenind un jucator important pe piata din Romania. Utilizand tehnologii moderne si avand un ochi atent la ultimele tendinte din domeniu, oferim solutii inovatoare, care imbina confortul si estetica. Punctele noastre forte sunt atentia la detalii si gustul pentru frumos, fie ca este vorba de constructia unei piscine noi sau reabilitarea uneia existente. Eficientizam resursele disponibile si oferim clientilor cele mai bune produse si solutii, intotdeauna cu scopul de a le satisface nevoile.






Piscina privata, special creata pentru nevoile tale.


Petrece clipe de relaxare si bucurie alaturi de cei dragi, la piscina ta, in lumina soarelui, pe un sezlong comod. In sezonul cald, o piscina poate fi o adevarata binecuvantare, oferindu-ti momente de liniste si confort. Construite din beton, piscinele noastre sunt rezistente si durabile, combinatia acestor materiale ne permite sa realizam orice forma sau design, garantand astfel durabilitatea piscinei tale pe termen lung.


Cere o oferta SOLICITAȚI OFERTA











Planificarea unei piscine publice


Proiectarea si planificarea cu atentie sunt esentiale pentru constructia oricarei piscine publice, indiferent de dimensiune. Desi suntem deseori informati despre procesul de constructie, importanta planificarii si proiectarii este adesea ignorata. Investitia in realizarea unei piscine publice ar trebui intotdeauna sa fie bazata pe un studiu de fezabilitate detaliat.






Firma noastra ofera servicii complete de:

  • Proiectare

  • Constructie

  • Echipare

  • Placare, renovari si reparatii

1. Stabilirea termenilor si a conditiilor, semnarea contractului

Aceasta prima etapa defineste termenii si conditiile cu privire la lucrarile ce vor urma sa fie desfasurate. Se stabilesc dimensiunile, tipul piscinei, finisajele etc. Apoi se va intocmi contractul in baza caruia noi ne obligam sa ducem lucrarea la bun sfarsit in acord cu termenii si conditiile stabilite de comun acord.

2. Proiectarea

Aceasta etapa se refera la procesul prin care planurile si ideile incep sa se aproprie de realitate. Impreuna cu un specialist in proiectare evectuam proiectul bazinului dumneavoastra tinand cont de dimensiunile, forma, si tipul piscinei alese dar bineinteles de tipul solului, adancimea panzei freatice etc.

3. Trasarea si excavarea

La aceasta etapa echipa noastra va transpune pe sol dimensiunile si forma piscinei, apoi cu ajutorul unor buldoexcavatoare (daca terenul permite) se va efectua saparea gropii si degajarea pamantului rezultat.

4. Cofrarea, armarea si betonarea

Ajunsi la aceasta etapa putem alege din 3 tipuri de executie a lucrarii:

armarea directa pe sol a peretilor si fundului urmata de procesul de torcretare al betonului apoi finisarea acestuia.

realizarea armaturii pentru fund si a cofrajelor traditionale din lemn pentru pereti urmata de turnarea betonului, vibare si decofrare.

realizarea armaturii pentru fund, montarea unui sistem de cofraj de polistiren de tip isoblock pentru pereti urmat de turnarea betonului si vibrare (acesta optiune nu este recomandata piscinelor ce urmeaza sa fie placate cu mozaic sau orice tip de gresie sau faianta).

5. Instalarea echipamentelor ce urmeaza a fi incastrate in beton

Aceasta etapa se refera la incastrarea echipamentelor in beton si anume a: skimmerelor, proiectoarelor, duzelor de refulare /aspiratie, inot contra curent, etc.

6. Placarea

Aici in functie de tipul de finisaj ales putem proceda astfel:

  • in cazul piscinelor cu liner: se aplica un material de protectie peste peretii piscinei (opțional) apoi linerul este taiat la dimensiunea si forma necesara dupa care se lipeste la cald si impermeabilizat cu un adeziv special peste sudurile efectuate.

  • in cazul piscinelor cu vitroceramica sau vopsea, prima data se executa hidroizolatia in 2 straturi urmata de placarea efectiva cu vitroceramica si apoi chituirea acesteia.

7. Realizarea camerei tehnice

Camera tehnica este punctul unde toate echipamentele se intalnesc. Aici vor fi realizate legaturile in bazin, sistemul de filtrare, sistemul hidraulic si cel de iluminat sau tratare dupa caz.

8. Predarea lucrarii

Reprezinta momentul in care colegii nostri efectueaza ultimile verificari ale bazinului, il umplu cu apa si asista la inspectia finala a beneficiarului.

Pentru orice alte detalii sau cereri de oferta, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon:

0723.643.037 sau 0773.321.535